Zodiac erotic pesti – sexualitate, dragoste, compatibilitate

zodiac erotic
  • Perioada: 19 februarie – 20 martie;
  • Compatibilitate foarte buna cu: taurul, racul, capricornul, scorpionul, pestii;
  • Compatibilitate slaba cu: berbecul, gemenii, leul, sagetatorul;
  • Calitati principale ale zodiei: intuitie, compasiune, introspectie, blandete;
  • Semn: semn de apa, mobil – feminin, introvertit;
  • Ziua norocoasa: joi;
  • Cifre norocoase: 5 si 9;

Zodia pesti – caracteristici erotice ale zodiei

pesti_eroticDintre toate semnele din zodiac, nativul din zodia pesti are cea mai bogata imaginatie sexuala. Tinand cont ca este un tip romantic, nu poate sa nu ne mire deschiderea lui „completa” in materie de sex. Il excita la nebunie sexul in sau langa apa, dar si baia este un loc incarcat de erotism. In pat, isi incurajeaza partenera sa-si intreaca limitele si este incapabil sa faca sex fara sa iubeasca. Ii place sa-si copleseasca partenera cu tandrete.

Pentru cei din zodia pesti senzualitatea este plina de nuante, este strans legata de emotiile si sentimentele lor. Cand fac dragoste, sunt foarte tandrii. Le place sa fie inconjurati de atentii, iar partenerul sa aiba grija de ei. Uneori chiar cauta parteneri care sa-i domine. Preliminariile le apreciaza la fel de mult ca si actul sexual.

Cei din zodia pesti se dau in vant dupa flirturi si dupa mangaieri languroase. Astfel iubitul trebuie sa-l conduca, putin cate putin, pe culmile dorintei. Atunci vor da frau liber naturii lor senzuale, precum si imaginatiei. Pot chiar sa dea dovada de o ardoare nebanuita. In acel moment, nimeni nu le poate reprosa ca sunteti lenesi ori nepasatori.

Verifica zodiacul erotic pentru toate cele 12 semne zodiacale

Stiai că...

Pe insula Kildim din nordul Uniunii Sovietice, se afla un lac neobisnuit. El este alcatuit din 5 straturi de apa: apa dulce, apa putin sarata, apa sarata, apa de culoare rosie si apa saturata cu hidrogen sulfurat. Corespunzator fiecarui strat de apa, in acest lac traiesc cele mai felurite vietati: pesti de apa dulce, meduze, crustacee, pesti marini pitici, stele de mare etc;

Pe fiecare pagina a site-ului vei găsi o noua curiozitate incredibila. Educa-te cu Util21.ro!