Zodiac erotic sagetator – sexualitate, dragoste, compatibilitate

zodiac erotic
  • Perioada: 22 noiembrie – 20 decembrie;
  • Compatibilitate foarte buna cu: berbecul, leul, sagetatorul, varsatorul, balanta;
  • Compatibilitate slaba cu: taurul, racul, fecioara, pestii;
  • Calitati principale ale zodiei: sinceritate, optimism, entuziasm;
  • Semn: semn de foc, schimbator, cardinal – masculin, extrovertit;
  • Ziua norocoasa: joi;
  • Cifre norocoase: 2 si 7;

Zodia sagetator – caracteristici erotice ale zodiei

sagetator_eroticNativul din zodia sagetator nu cunoaste somnul, pentru ca prefera noptile albe. Astfel, ai putea crede ca pentru el sexul este pe primul loc in lista de prioritati. Pentru el s-au inventat sexul pe bancheta din spate a masinii si sexul in aer liber. Cu toate astea, apreciaza mai mult compania unei femei decat activitatile pur erotice. O data ajuns in pat, nu va refuza nici un experiment erotic.

Cei din zodia sagetator nu sunt foarte atrasi de rafinamentele intelectualo-erotice si nici de perversiuni! Inzestrati cu o sexualitate foarte sanatoasa, n-au pofta sa-si complice viata. Pentru ei, dragostea trebuie facuta cu bucurie si buna dispozitie si asta e tot. Entuziasti, energici, iau cu usurinta conducerea operatiunilor, pasivitatea fiind o atitudine total straina firii lor.

Nativul din zodia sagetator este o fiinta prin excelenta fizica, si face foarte multe acte de bravura. Pozitiile acrobatice il excita in mod deosebit, pentru ca reprezinta o forma de sfidare. In schimb, partenerul nu trebuie sa spere din partea sa cuvinte dulci, soptite la ureche sau mangaieri languroase. Pasiune – da, tandrete – nu. Si-apoi, cheltuie atat de multa energie in timpul zbenguielilor amoroase incat nu-i trebuie prea mult timp sa adoarma bustean dupa stralucite performante!

Verifica zodiacul erotic pentru toate cele 12 semne zodiacale

Stiai că...

Toate lebedele din Anglia sunt proprietatea Reginei;

Pe fiecare pagina a site-ului vei găsi o noua curiozitate incredibila. Educa-te cu Util21.ro!