Zodiac erotic balanta – sexualitate, dragoste, compatibilitate

zodiac erotic
  • Perioada: 23 septembrie – 22 octombrie;
  • Compatibilitate foarte buna cu: gemenii, leul, sagetatorul, varsatorul, scorpionul;
  • Compatibilitate slaba cu: racul, capricornul, pestii;
  • Calitati principale ale zodiei: sociabilitate, rafinament, bun gust;
  • Semn: de aer, cardinal – intreprinzator, masculin,extrovertit;
  • Ziua norocoasa: vineri;
  • Cifre norocoase: 6 si 9;

Zodia balanta – caracteristici erotice ale zodiei

balanta_eroticNativul din zodia balanta are tendinta de a confunda dragostea cu sexul, mergand pana acolo incat partenerele lui au impresia ca fiecare gest tandru ascunde o aluzie la sex. Ii place foarte mult sexul acrobatic, nu trece la fapte pana nu pune toate detaliile la punct. Aflandu-se sub semnul lui Venus, barbatul din Balanta este senzual prin excelenta, dar una din caracteristicile sale este si comoditatea.

Persoanele nascute in zodia balanta sunt experte in materie de seductie. Au arta de a crea o ambianta romantica dar si excitanta, la care este foarte greu sa rezisti. Foarte rafinati, stiu sa cante toate gamele senzualitatii si sa inventeze mangaieri care-l fac pe partener sa vibreze. Mereu in cautare de senzatii tari, vor descoperi noi zone erogene.

Cei din zodia balanta se adapteaza, foarte repede, la toate situatiile si, dupa moment, pot avea initiativa sau il lasa pe partener sa conduca zbenguiala. Si pe urma, nu risca sa inhibe principiile morale ale partenerului. Singura evanghelie a lor este cea a placerii si a dragostei. In schimb, nu suporta nici vulgaritatea, nici grosolania. Sexualitatea bestiala, brutala, nu-i excita deloc. Si chiar daca curiozitatea ii impinge sa incerce, macar o singura data, acest tip de experienta, nu vor dori sa o repete a doua oara.

Verifica zodiacul erotic pentru toate cele 12 semne zodiacale

Stiai că...

Veverita se vaneaza iarna, cand blana sa roscata de vara cedeaza lucul unei blani dese de culoare gri?

Pe fiecare pagina a site-ului vei găsi o noua curiozitate incredibila. Educa-te cu Util21.ro!