Zodiac european

zodiac european 12 zodii
Distribuie prietenilor tai!

Zodiacul european este cel mai cunoscut zodiac. Nativitatea unei persoane intr-o anumita zodie este determinata de pozitia Soarelui fata de constelatia respectiva in momentul nasterii.

Intrarea Soarelui in fiecare zodie are loc aproximativ in aceeasi zi a fiecarui an. Deci corespondenta zodiilor cu anumite intervale calendaristice este aproximativa. Cele 12 semne zodiacale, ale Zodiacului European sunt: aries – berbec, taurus – taur, gemini – gemeni, cancer – rac, leo – leu, virgo – fecioara, libra – balanta, scorpio – scorpion, sagittarius – sagetator, capricorn – capricorn, aquarius – varsator, pisces – pesti.

Fiecare zodie este guvernata de o planeta sau mai multe (Berbecul de Marte, Taurul de Venus, Gemenii de Mercur, Racul de Luna, Leul de Soare, Fecioara de Mercur, Balanta de Venus, Scorpionul de Pluton si Marte, Sagetatorul de Jupiter, Capricornul de Saturn, Varsatorul de Uranus si Saturn, Pestii de Neptun si Jupiter).

Zodiile din zodiacul european

Stiai că...

Un jet de fixativ poate conserva si florile taiate? De la o distanta de 30 de centimetri de buchet se pulverizeaza scurt o data, numai pe spatele petalelor si frunzelor, amanand ofilirea acestora.

Pe fiecare pagina a site-ului vei găsi o noua curiozitate incredibila. Educa-te cu Util21.ro!