Zodia Rac in dragoste si alte caracteristici generale

zodiac european 12 zodii
  • Perioada: 22 iunie – 22 iulie;
  • Verbul caracteristic: „a simti”;
  • Motto-ul zodiei: „ii iubesc pe cei din jurul meu „;
  • Ziua norocoasa: Luni;
  • Planeta guvernatoare: Luna;
  • Metalul caracteristic: argint;
  • Culorile caracteristice: alb, argintiu;
  • Numere norocoase: 2, 3 si 7;

Zodia racului, caracteristici generale ale zodiei:

racZodie feminina de apa, este guvernata de planeta Luna, planeta care sporeste romantismul, diplomatia, puterea de adaptare, sensibilitatea, memoria, aptitudinile artistice, precum si instabilitatea, capriciile, tendinta spre lene. Nativul in Rac este foarte legat de familie, probabil are un mare atasament fata de parinti, mai ales fata de tata. Atmosfera familiala in general este foarte puternic influentata de prezenta tatalui, probabil prin autoritatea de netagaduit a acestuia. Doreste sa-si ia in serios rolul in camin atunci cand si-l va crea, atmosfera din casa fiind foarte importanta pentru echilibrul sau psihic.

Tine la familie, la traditiile mostenite, la rudele sale, respecta arborele genealogic al familiei. Radacinile si trecutul sau sunt foarte importante, la fel ca locurile natale, localitatea sau tara de bastina fiind mereu un loc sfant pentru el, ii este foarte greu sa se desparta de ele. Ii place o casa in care sa aiba tot ce isi doreste, in care sa nu-i lipseasca nimic, dar are si o oarecare tendinta spre lux. Proprietatile de orice fel – dar mai ales cele imobiliare – sunt de maxima importanta pentru el. Isi doreste o casa a sa, un loc al sau, pentru ca sentimentul proprietatii este foarte dezvoltat. Are mare nevoie de securitate in mediul sau familial. Posibil ca prima parte a vietii, tineretea, sa fi fost mai dificila pentru el, fiind o lupta continua pentru supravietuire, dar poate avea parte de prosperitate in a doua parte a vietii.

Rac– dragoste, afectivitate:

Nativul Rac este un partener sensibil, care isi doreste un trai bun si un camin echilibrat. Are nevoie de multa afectiune si recunoastere din partea partenerului. Isi poate intalni partenerul prin intermediul familiei, cu ocazia unei reuniuni sau a unei sarbatori. Se poate casatori datorita familiei Nativul din zodia Rac are nevoie de foarte multa iubire. Poate fi un partener excelent de viata, dar poate deveni acaparator si gelos, cerand mereu partenerului dovezi de atasament. In zilele lui bune, Racul este o persoana vesela si amuzanta, atragandu-i pe ceilalti cu umorul sau. Ii place sa-i faca pe ceilalti sa se simta bine in compania lui, este o gazda ospitaliera si le face toate poftele.

Relatia ideala cu un nativ Rac se bazeaza pe puternicele valori familiale si pe sprijin reciproc. Pretinde devotament, incredere si intelegere de la partener, care trebuie sa fie pasional, energic, sufletist din fire. Timid cum este, nici in dragoste nu are inclinatii agresive. Transmite vibratiile sale profunde pentru a-l atrage pe cel ales, de aceea doreste ca acesta sa fie receptiv la stimulii sai psihici. Este protector fata de cei apropiati, pentru ca spiritul matern ii este foarte dezvoltat. Daca nu are de cine avea grija, nu se simte bine, de aceea isi revarsa sentimentele si protectia catre oricine se afla in preajma. Cand isi poate tine in frau emotiile, este o persoana intelegatoare pe care se poate conta oricand, milos si receptiv la tot ce se petrece in jur, mereu in legatura cu ceilalti. Daca nu reuseste sa isi controleze sentimentele insa, se simte groaznic, victima a propriei hipersensibilitati. Are tendinta de a se retrage cand se confrunta direct cu o problema, ca mai apoi sa o abordeze pe ocolite.

Verifica si celelalte semne din zodiacul european

Zodia Taur
Zodia Gemeni
Zodia Rac
Zodia Leu
Zodia Fecioara
Zodia Balanta
Zodia Scorpion
Zodia Sagetator
Zodia Capricorn
Zodia Varsator
Zodia Pesti

Stiai că...

Iepurele australian(bilby) - Odata foarte raspandit in Australia, bilby este acum clasificat ca fiind in pericol. Singura specie asemanatoare a disparut. Masculii sunt de doua ori mai mari decat femelele, crescand pana la 55 cm (21 inch) si cantarind pana la 2.5 kg (5.5lb). Urechile lor mari ii ajuta sa se racoreasca.

Pe fiecare pagina a site-ului vei găsi o noua curiozitate incredibila. Educa-te cu Util21.ro!