Zodia Sagetator in dragoste si alte caracteristici generale

zodiac european 12 zodii
  • Perioada: 22 noiembrie – 21 decembrie;
  • Verbul caracteristic: „a intelege”;
  • Motto-ul zodiei: „ma concentrez asupra telului”;
  • Ziua norocoasa: Joi;
  • Planeta guvernatoare: Jupiter;
  • Metalul caracteristic: cositor, staniu;
  • Culorile caracteristice: albastru, roz, grena;
  • Numere norocoase: 3, 5 si 7;

Zodia sagetatorului, caracteristici generale ale zodiei:

sagetatorZodie masculina de foc, este guvernata de planeta Jupiter, planeta care sporeste generozitatea, spiritualitatea, firea religioasa, altruismul, demnitatea si corectitudinea, moralitatea, intelepciunea, respectul pentru lege. Sagetatorul este simbolul evolutiei intelectuale si spirituale a omului, simbolul libertatii depline. Nativul in Sagetator are un mare interes pentru calatorii, pentru educatie cat mai inalta, pentru tot ce e legat de spiritualitate si credinta. Interesul subiectului este mai ales asupra domeniilor idealiste ale vietii si mai putin asupra celor practice, materiale, cotidiene. Individul este un ganditor prin excelenta, cautand in permanenta sa-si extinda orizonturile cunoasterii. Legea, religia, stiinta, filosofia, domeniile abstracte, spiritualitatea sunt domenii care ii trezesc interesul si va incerca sa acumuleze cat mai multe cunostinte din aceste domenii. Prin marea dorinta de a explora domenii cat mai departe de cat poate atinge gandirea umana, acest om va incerca sa atinga cu gandul departari greu de atins de alti oameni.

Poate fi un credincios aproape fanatic in religia sa, iubeste departarile si calatoriile, are inclinatie spre limbi straine. Acest om se maturizeaza mai repede decat semenii sai, avand atractie spre lucrurile „serioase” ale vietii, chiar daca va fi mai greu de inteles de ceilalti. Ar putea gasi realizarea deplina in viata in alta tara. Poate detine, la un moment dat, o functie importanta in invatamantul superior, in conducerea tarii. Are idealuri inalte si va face tot posibilul sa si le atinga.

Sagetator – dragoste, afectivitate:

Sagetatorul isi exprima cu prudenta sentimentele, cenzurandu-si exprimarea libera a emotiilor pana aproape de neutralizare, dand impresia de distantare de partener. Dar distantarea sau raceala nu indica nici dezinteres, nici lipsa afectiunii, pentru ca in adancul sau este profund si pasional, dar si delicat, rafinat si generos fata de partener. Este fidel atat partenerului, cat si copiilor, carora le dedica mult timp. Totusi e posibil ca ideea unei casatorii sa nu-l atraga prea mult de teama sa nu ii fie limitata libertatea. Oricum, sufletul lui este etern al unui copil, deci s-ar putea sa nu-l atraga prea mult asumarea unor responsabilitati cum sunt cele conjugale.

Sagetatorul este sedus in special de persoane cu un caracter mai libertin si puternic, de regula persoane curajoase si temerare. Este un partener optimist, de viata, caruia ii plac calatoriile. Isi doreste un partener tolerant cu care sa impartaseasca libertatea si aventurile sale. Unirea cu un Sagetator va fi, in general, instabila. In orice gen de relatie (sentimentala, de prietenie, de afaceri sau profesionala), unui Sagetator trebuie sa ii fie respectate libertatea de miscare si de expresie, fara a i se impune reguli si limite. Daca se simte constrans isi va pierde interesul in ceea ce face.

Unui Sagetator trebuie sa i se ofere mereu ceva nou si interesant, o noua experienta, o schimbare, pentru ca banalitatea si lucrurile deja cunoscute il plictisesc. Fiind atras de aventura, cucerirea unui Sagetator poate fi o aventura in sine, plina de evenimente. Faptul ca se simte urmarit, haituit chiar, il poate atrage foarte mult. Dupa ce a ajuns sa il cunoasca indeajuns de bine pe cel care ii face curte, drumul spre inima sa e liber, insa daca se ajunge prea rapid la sex el se poate plictisi.

Verifica si celelalte semne din zodiacul european

Zodia Taur
Zodia Gemeni
Zodia Rac
Zodia Leu
Zodia Fecioara
Zodia Balanta
Zodia Scorpion
Zodia Sagetator
Zodia Capricorn
Zodia Varsator
Zodia Pesti

Stiai că...

In Marea Britanie numarul gastelor de Canada a crescut cu 300 la suta intre anii 1953 si 1969.

Pe fiecare pagina a site-ului vei găsi o noua curiozitate incredibila. Educa-te cu Util21.ro!