Zodia capra: ani, caracteristici generale si dragoste

zodiac chinezesc semne
 • Anii care sunt sub semnul caprei:
  1907, 1919, 1931, 1943, 1955,
  1967, 1979, 1991, 2003;
 • Nume chinezesc: „Niu”;
 • Anotimpul: iarna;
 • Luna: ianuarie;
 • Corespondentul din zodiacul european: rac;
 • Corespondentii din zodiacul indian: vier,
  sarpe, testoasa;

Zodia caprei, caracteristici generale ale zodiei:

capraNativul din zodia Capra este emotiv si capricios, dar foarte agreabil, mai ales cand isi propune sa intre in gratiile cuiva. Este elegant, rafinat si are un simt artistic deosebit. Nu-si doreste decat sa se afle in centrul atentiei si sa fie laudat. Este sincer, sensibil, bland si adesea timid, lasa mereu impresia ca are nevoie sa fie protejat de cei puternici. Nativul Capra este foarte afectuos cu familia si prietenii. De asemenea ii place sa petreaca mult timp in mijlocul naturii si iubeste animalele. Este sensibil si il afecteaza suferinta celorlalti. Este sociabil, isi face usor prieteni si este mereu prezent in societate, unde afiseaza un aer fragil si pretios.

Nativul Capra isi doreste o viata tihnita si indestulata, fara conflicte si fara stres. Se plange mai mereu de cei din jur si pare permanent nemultumit. Este nehotarat si are nevoie de incurajari care sa ii creasca moralul si sa ii arate ca pesimismul lui nu este justificat. Este generos cu banii si cu timpul lui si are tendinta sa le risipeasca pe ambele. Nu stie sa se organizeze si sa se mobilizeze in situatii dificile, cand tinde mai degraba sa se dea batut. Nativul Capra are un fel aparte de a-si atinge obiectivele, actioneaza mereu pe ocolite. Norocul nu il paraseste niciodata. Se adapteaza usor, chiar daca se plange permanent de tot ce il inconjoara. Foarte curat si ingrijit, nativul Capra prefera lucrurile fine si scumpe, care ii satisfac gusturile rafinate si dragostea pentru frumos. In dragoste, nativul Capra este foarte pasional si foarte romantic. Acasa are o multime de accesorii, care sa-l ajute sa creeze o atmosfera de vis.

Nascut sub semn artei, nativul Capra are un adevarat cult pentru frumusete, natura sa visatoare si dispozitia hoinara indepartandu-l de realitatile cotidiene. Finut el nu se angajeaza in polemici, ci prefera conversatiile amuzante, jocurile de cuvinte; subiectele grave il plictisesc. In societate are, in general, o atitudine pasiva. Cu prietenii cauta armonia, camaraderia. Nu se supara niciodata pe ei, iar daca totusi se isca certuri, va fi intotdeauna primul dispus sa se impace.

Capra – dragoste, afectivitate:

Capra este o fire sensibila si dependenta, care nu poate trai fara dragoste. Are nevoie de un tovaras de viata care sa o protejeze, sa fie tandru si sa ii acorde foarte multa atentie. Daca se isca o cearta in casa, ori daca se vorbeste pe un ton ridicat, Capra e ingrozita si fuge sa se ascunda. Pe de alta parte, este fidela si, daca partenerul ii asigura un camin linistit si un trai in tihna si siguranta, Capra se va dovedi partenerul ideal. Pentru a seduce o Capra, trebuie sa fii romantic si galant si sa o scoti in lume la evenimente culturale. Indiferent ce s-ar intampla, sa nu indraznesti sa-i dai vreun ultimatum sau sa lasi impresia ca vrei sa o parasesti, altfel tu esti cel care va primi papucii!

In intimitate in ciuda reputatiei de libertin, nu este prin definitie omul care sa zboare din relatie in relatie, precum fluturele din floare in floare. Atunci cand va gasi partenerul care sa-l seduca si care sa ii castige increderea, el va darui totul, asteptand reciprocitate din partea lui. Nu se va pune problema infidelitatii. Cel nascut in zodia Caprei nu aluneca in relatii extraconjugale decat daca este dezamagit sau nesigur de femeia de langa el. Are nevoie de o mare securitate, pe toate planurile: sentimentala, morala, materiala. In schimb, ofera caminului o nota de optimism si armonie. Avand un spirit filial dezvoltat, chiar si dupa ce va parasi casa parinteasca, va pastra acelasi atasament, in special fata de mama.

Vezi toate semnele zodiacului chinezesc

Stiai că...

Femela scorpion isi apara puii abia iesiti din ou, carandu-i in spate. Pana la prima naparlire acestia au culoarea alba.

Pe fiecare pagina a site-ului vei găsi o noua curiozitate incredibila. Educa-te cu Util21.ro!