Zodia dragon: ani, caracteristici generale si dragoste

zodiac chinezesc semne
  • Anii care sunt sub semnul dragonului:
    1904, 1916, 1928, 1940, 1952,
    1964, 1976, 1988, 2000;
  • Nume chinezesc: „Long”;
  • Anotimpul: primavara;
  • Luna: aprilie;
  • Corespondentul din zodiacul european: berbec;
  • Corespondentii din zodiacul indian: toporisca, cal, birjar;

Zodia dragonului, caracteristici generale ale zodiei:

dragonNativul din zodia Dragon este impetuos si tenace. Este plin de energie si mereu activ. Dragonul este sincer si nu concepe sa mearga pe ocolite. Nu suporta barfa si minciuna. Pe de alta parte este foarte sincer si ii lipseste tactul si uneori chiar politetea elementara. Este foarte aprig si nu se poate controla atunci cand este furios. Nativul din zodia Dragon este foarte activ si are in permanenta convingerea ca are de indeplinit o misiune deosebita in aceasta lume. Uneori reuseste sa realizeze lucruri mari, grandioase. Este inteligent, animat de dorinta de afirmare, are o gandire originala si in tot ceea ce face.

Prin energia inepuizabila si entuziasmul molipsitor, este un conducator innascut si nu va ezita sa isi asume acest rol si chiar sa lupte pentru el. In relatiile cu ceilalti, Dragonul este direct, sincer si totodata exigent. Are o excelenta capacitate de comunicare si poate fi foarte convingator. Este generos si devotat celor apropiati, pe care ii ajuta fara ezitare. Dragonul poate fi un aliat de nadejde, dar uneori poate deveni fanatic. Principalul defect al nativului din zodia Dragon este incapatanarea. Uneori poate fi credul si usor influentabil.

Dragonul este omul la curent cu toate, nu exista domeniu in care sa nu fie capabil sa-si spuna parere, iar modestia ii este cu desavarsire necunoscuta. Isi face usor prieteni, dar ii pierde la fel de usor: face o selectie riguroasa, in final ramanand alaturi de el doar aceia care ii impartasesc ideile si modul de a trai. Fata de ceilalti este intolerant. Prietenii care ii cer sfatul, pot fi siguri ca parerea sa este documentata, iar lui ii face mare placere sa le ofere. Indiferent despre ce este vorba, dragonul nu bate campii, observatiile lui fiind chibzuite.

Dragonul– dragoste, afectivitate:

Inrobite de puterea irezistibila a Dragonului, victimele intra de buna voie in barlogul sau. Cand binevoieste sa-si coboare privirea spre persoana aleasa, stie ca e deja cucerita. Cu atat mai bine, caci detesta orice forma de rezistenta! Un Dragon nu asteapta de la partener decat sa ii aduca onoruri. Dragostea este ceva ce i se cuvine, fara ca el sa datoreze ceva in schimb, asa ca deseori partenerul trebuie sa se multumeasca cu putin pentru a fi fericit. Daca i se reproseaza si cel mai marunt lucru, pleaca trantind usa – dar numai dupa ce si-a manifestat toata furia. Incercarile de santaj nu au nici un efect asupra lui. Pentru a-l seduce, trebuie sa te arati fascinat de el, sa-l admiri foarte mult si sa-i lasi impresia ca esti o persoana fragila, complet dominata de personalitatea lui.

In intimitate starneste pasiuni cutremuratoare, paradoxal, el nu se poate indragosti cu una cu doua. Spiritul critic ii tine capul pe umeri. Totusi, cand se intampla, devine pasionat dar si foarte gelos. Nimic nu ii poate sta in calea cuceririi, pentru ca el elaboreaza strategii complexe, astfel incat, victima nu are sanse de scapare. Odata format cuplul, ii place sa fie admirat si complimentat, dar nu mintit, sau lingusit. Partenerea va trebui sa il urmeze si sa-i inteleaga vitalitatea. Casatoria este o institutie in care intra cu greu.

Vezi toate semnele zodiacului chinezesc

Stiai că...

Sfinxul din Bucegi prezinta o fata umana si mai pronuntata, daca este privit din partea opusa decat in mod obisnuit, in zorii zilei.

Pe fiecare pagina a site-ului vei găsi o noua curiozitate incredibila. Educa-te cu Util21.ro!