Zodia cocos: ani, caracteristici generale si dragoste

zodiac chinezesc semne
  • Anii care sunt sub semnul cocosului:
    1909, 1921, 1933, 1945, 1957,
    1969, 1981, 1993, 2005;
  • Nume chinezesc: „Ji”;
  • Anotimpul: toamna;
  • Luna: septembrie;
  • Corespondentul din zodiacul european: fecioara;
  • Corespondentii din zodiacul indian: fecioara, pana, randunica;

Zodia cocosului, caracteristici generale ale zodiei:

cocosNativul din zodia Cocos este sincer, de buna credinta si foarte mandru. Este mereu dispus sa ii ajute pe cei din jur si are grija sa faca in asa fel incat acest lucru sa nu treaca neobservat. Pentru ca incearca mereu sa impresioneze si sa isi scoata in evidenta meritele, uneori este considerat un increzut. In general, nativul Cocos este cel mai neinteles dintre toate zodiile din zodiacul chinezesc. Cocosul este foarte muncitor si foarte perseverent. In plus, este realist si pragmatic si se bazeaza numai pe fortele proprii. Este un foarte bun organizator si administrator, iar afacerile pe care le conduce el sunt intotdeauna rentabile, ba chiar reuseste sa rentabilizeze afaceri ce pareau sortite esecului. Cocosul are talentul de a administra totul cu eficienta si stie sa faca economii fara a deveni zgarcit. Nativul din zodia Cocos este meticulos si foarte ordonat, motiv pentru care este omul cel mai potrivit pentru activitati de conducere, activitati in care termenele trebuie respectate cu strictete.

Cocosul are si o memorie foarte buna si o excelenta capacitate de invatare. Prinde totul din zbor si intelege lucruri complicate fara sa aiba nevoie de multe explicatii. Este un autodidact prin excelenta. Nativului din zodia Cocos ii place sa ii contrazica pe ceilalti. In general, are argumente valabile, greu de combatut. Dar atunci cand greseste, nu vrea sa recunoasca. Pretinde ca stie totul si nu este posibil sa se insele. De fapt, nu este intotdeauna atat de sigur pe sine pe cat vrea sa para, dar tocmai prin bravura incearca sa isi demonstreze ca este puternic. Chiar daca este animat de cele mai bune intentii, Cocosul este lipsit de tact, de o sinceritate brutala si mereu pornit sa ii contrazica pe ceilalti. Din acest motiv, este adesea perceput ca necioplit. Nativul din zodia Cocos are o tinuta foarte prezentabila, chiar eleganta si impunatoare. Reuseste sa creeze in jurul sau o atmosfera solemna, mai ales daca pe piept ii straluceste vreo distinctie. Defectele cele mai frecvente ale Cocosului sunt egoismul, incapatanarea si ingamfarea.

Cocosul– dragoste, afectivitate:

La ce te poti astepta din partea unei persoane de moda veche? Intr-o relatie sentimentala, Cocosul isi doreste stabilitate, liniste si echilibru. Nu este deloc tentat de aventuri, iar pasiunile devoratoare nu sunt genul lui. Cocosul nu este deloc un partener comod. Desi nu suporta sa fie criticat, observa si comenteaza imediat cel mai mic defect al celuilalt. In casa unui Cocos, cantarul e inutil: el va observa fara gres fiecare kilogram in plus dobandit de partener. Pe cat e de carcotas, pe atat e de gelos. Daca partenerul face greseala sa se uite dupa alta persoana, scandalul e gata! Pentru a seduce un Cocos, trebuie sa ii declari mereu ca e irezistibil, sa-i porti de grija si sa-i satisfaci toate dorintele. In plus, trebuie sa fii mereu dispus sa-l insotesti in oras, in vizite sau la diverse intruniri.

Caracterul sau cinstit face sa caute o fiinta cu care sa imparta bucuriile, ambitiile, si modul de a privi viata. Aceasta va trebui sa se adapteze la viata de societate a Cocosului. Va fi fidel, generos, fata de partener. Nu numai ca aventurile nu il satisfac, dar ii si perturba echilibrul. Pentru el familia ocupa primul loc si in sanul ei va gasi refugiul de care are nevoie ca sa-si reface echilibrul. Afisand in exterior o masca putin superficiala, o va abandona in linistea caminului, unde se va purta natural, gustand din placerile mai simple, ale vietii de familie. Va fi un parinte dinamic, gata sa se arunce in jocul copiilor. Le cere in schimb sa nu-l minta. Trebuie sa le acorde mai multa incredere.

Vezi toate semnele zodiacului chinezesc

Stiai că...

A VENI si unele verbele terminate in -veni sunt singurele terminate la imperativ in -O

Pe fiecare pagina a site-ului vei găsi o noua curiozitate incredibila. Educa-te cu Util21.ro!