Zodia caine: ani, caracteristici generale si dragoste

zodiac chinezesc semne
 • Anii care sunt sub semnul cainelui:
  1910, 1922, 1934, 1946, 1958,
  1970, 1982, 1994, 2006;
 • Nume chinezesc: „Gou”;
 • Anotimpul: toamna;
 • Luna: octombrie;
 • Corespondentul din zodiacul european: balanta;
 • Corespondentii din zodiacul indian: balanta,
  uliu, maimuta;

Zodia cainelui, caracteristici generale ale zodiei:

caineNativul din zodia Caine este renumit pentru nobletea sufleteasca si loialitatea de care da dovada. Este onest si amabil cu ceilalti si devotat prietenilor, pe care ii ajuta la nevoie. In societate este plin de verva, vesel si foarte amabil. Sub aparenta de veselie a Cainelui se ascunde o persoana interiorizata si pesimista, mereu atent la pericolele pe care le „vede” peste tot. Atunci cand este bine dispus, poate fi foarte atragator pentru sexul opus. Este stimat pentru prudenta, discretia si chibzuinta de care da dovada. Inteligent si rational, nativul din zodia Caine are un simt al dreptatii cu totul deosebit.

Cainele este judecatorul prin excelenta, impartial si aspru. Are un simt critic foarte dezvoltat, iar sentintele sale pot lua uneori forma unor sarje de ironie usturatoare. Este foarte atent si meticulos in tot ce face, dar uneori are tendinta sa piarda din vedere imaginea de ansamblu. Cainele nu este pretentios sau mofturos si nu isi face planuri grandioase in viata. Desi in general este pragmatic si harnic, uneori are tendinta de a cheltui prea mult, iar alteori poate fi de-a dreptul lenes. Pe cat de bun este fata de prieteni, pe atat este de distant cu persoanele pe care nu le agreeaza. Chiar daca pare stapan pe sine, de multe ori este dezorientat. Nativul din zodia Caine nu are vocatie de conducator. Ajunge foarte rar in functii de conducere, pentru ca nu isi doreste cu adevarat decat sa fie un aparator al dreptatii si sa ii ocroteasca pe cei dragi.

Nativul Caine este extrem de loial, moral, si amabil. Este omul faptelor, chibzuit, deseori frustrat de aparitia unor evenimente neprevazute. Intotdeauna amabil, el stie sa asculte cu atentie, desi are probleme in ceea ce priveste exprimarea propriei pareri. Atrage respectul celor in varsta prin afisarea unei conduite exemplare, iar prietenii il indrageste pentru veselia sa care il face atat de simpatic.

Cainele – dragoste, afectivitate:

Cainele este fidel prin excelenta. De cele mai multe ori, Cainele va avea mult de cautat pana sa isi gaseasca partenerul potrivit. Dar nu se da batut si, prin perseverenta, isi va gasi dragostea. Cainele stie cum sa se faca iubit. E sincer, tandru, fidel si generos. O copleseste pe persoana iubita cu cadouri. Un familist prin excelenta! In plus, fiind cam pesimist din fire, nu se asteapta la mare lucru si adesea are parte de surprize placute. Pentru a-l seduce, partenerul trebuie sa stie sa il mangaie (dar nu foarte mult) si sa-i vorbeasca despre iubirea eterna pe care i-o va purta.

In dragoste se teme mai mult decat oricare altul, de rupturi, de superficialitate si de minciuna. Astfel se manifesta inclinatia sa spre neliniste si banuiala. De aceea, va sta in expectativa o perioada lunga, pana se va convinge ca partenerul e statornic. Caracterul sau fidel, face din el partenerul ideal. Indragostit pentru mult timp, el va sti instinctiv ce isi doreste partenerul, inainte ca aceasta sa gandeasca chiar. Ofera si cere tone de tandrete. Cu toata loialitatea de care da dovada, acest om este dificil si e necesar sa il cunosti foarte bine ca sa il intelegi.

Vezi toate semnele zodiacului chinezesc

Stiai că...

In Africa de Nord creste copacul necuratului. Scoarta lui contine un procent mare de fosfor, ceea ce il face sa lumineze. Noaptea poti citi sub acest copac.

Pe fiecare pagina a site-ului vei găsi o noua curiozitate incredibila. Educa-te cu Util21.ro!