Tradarea subconstientului

12-constient
Distribuie prietenilor tai!

Un subiect despre care as vrea sa vorbim este achizitia Wall Street Journal de catre celebrul mogul media Rupert Murdoch a insemnat inca un trofeu pe lista proprietatilor News Corp si confirmarea, inca o data, a stilului inconfundabil care i-a adus lui Murdoch notorietatea: managementul agresiv si obtinerea intotdeauna a ceea ce isi doreste.

In anul 195.. cand Rupert s-a trezit dupa moartea tatalui ca a ramas cu o tipografie si un ziar local de provincie nemaiputand sa toace banii tatalui prin localuri si fiind nevoit sa ii produca pentru a nu da faliment , el este omul care a schimbat viziunea despre cum poate fi vandut un ziar !

Ziarul The Sun, preluat in anul 1969 intr-o etapa nefavorabila a cotidianului, la numai un an dupa ce Murdoch castigase batalia pentru News of The World in fata lui Robert Maxell, este exemplul cel mai elocvent. Odata cu introducerea rubricii „Stunnas” in pagina a treia a ziarului, prezentand barfe si povesti de senzatie, a facut din The Sun cel mai citit cotidian al Marii Britanii, aducandu-i lui Murdoch porecla de „Dirty Digger”.

Titluri mari , poze incitante , fata de la pagina 5 , totul de senzatie ! Cat adevar este din toata treaba asta ramane sa descoperim cand citim articolul in sine !? Si ce descoperim ? De cele mai multe ori titul nu are de-a face cu continutul ! De fapt totul este o pacaleala !

O pacaleala ca sa te faca sa cumperi acel ziar pentru acel titlu de senzatie !

Noi ce am facut ? Am copiat si noi acest lucru la inceputul anilor 90″ prin Evenimentul Zilei , dupa aceea cu Libertatea si intr-un final in anul 2008 mai toata presa are pe prima pagina lucruri de senzatie legate in primul rand de produsul care se vinde cel mai bine si pe care il acuzam cel mai mult : sexul .

Vezi si:  Din Trilogia sexul la romani, azi: Ce le place femeilor!

Sexul , sexualitatea , femeia si crimele iata subiectele care indiferent de categoria ziarului sunt aruncate la inaintare pentru a face vanzare .

Ne vindem ieftin si Rupert Murdoch a stiut !

Subconstientul comanda , omul plateste , pentru ceea ce in fata noi nu recunoastem , ca acestea sunt subiectele care ne atrag .

Subconstientul in schimb ne dicteaza sa cumparam aceste subiecte !

Da ! Ne intereseaza viata intima a vedetelor , ne intereseaza cum fac sex vedetele , ne intereseaza cum se dezbraca sau imbraca vedetele , ne intereseaza viata intima a oamenilor in general , mai mult decat faptele . faptele sunt pe planul doi .. Stirile care de fapt ar trebui sa ne intereseze sunt pe planul doi !

Ne intereseaza mai mult ce facem in intimitate , cum aratam in intimitate !

De ce oare se intampla acest fenomen, suntem oare niste frustrati ?

Nu putem spune lucrul asta pentru ca nu suntem singurii din lume !

Murdoch i-a inebunit pe Australieni ! Nu suntem singurii ..

Declaram una dar gandim altceva si primul care a stiut unde sa loveasca a fost Murdoch ! Ne-a tradat subconstientul ! De aceea titlul editorialului de astazi este „tradarea subconstientului ” !

El este cel care ne pune sa facem greselile !

Ne pune sa cumparam reviste deocheate , ne pune sa cumparam ziare cu stiri senzatioanale , ne pune sa ne ducem in locuri exotice cu femei exotice , subconstientul ne dicteaza lucruri pe care nu le recunoastem !

Gandim una si spunem alta !

Un exemplu din zilele noastre : profesoara de franceza de la scoala , pe deasupra fiind si directoare , da educatie in fata elevilor, iar subconstientul o face sa greseasca impardonabil , sa isi faca poze nud sau in timpul actului sexual .

Vezi si:  Misterul dragostei la romani

Pentru Ce ? Pentru a se simti mai bine ?Subconstientul ii dicteaza greseala pe care nu o recunoaste !

De unde si proverbul sa nu faci ce face popa !

Pai pana la urma ajungem si la vorba sa nu faci ce face profesoara !

Da ! Dar pana unde putem ajunge cu acest lucru sa nu faci ce face cine ?

Adica toti suntem niste farisei , spunem una si facem alta , spunem ca vom face curat in oras si de fapt lasam mizerie in urma noastra , spunem ca suntem corecti si nu furam , dar furam cu toate mainile , si cu ochii si cu gura , cu orice apucam dar nu recunoastem , subconstientul ne dicteaza !

Iar noi spunem una si facem alta !!!

Exista o adevarata teorie a conspiratiei , conspiratia subconstientului !

Am ajuns sa fim subjugati de subconstientul iesit la suprafata , la suprafata problemelor de zi cu zi a aparut un nou erou negativ ” subconstientul oamenilor ” care le tradeaza imaginea , le tradeaza felul de a fi , a normalitatii .

Un alt exemplu , in fata spunem : vai ce apartament frumos in blocul asta nou ! Mi-as dori sa il am !

Da ! Cum ? Face 250.000 de euro ?

Dar subconstientul ne spune nici 80.000 de euro nu as da pe el !!! Ce naibi , sunt doar niste pereti de beton !

Si atunci zambim , mintim si subconstientul ne spune degeaba zambesti ca oricum nu il doresti , vrei altceva , mai bun si mai ieftin dar nu ai curajul sa recunosti !

Te scapi de acest lucru doar noaptea in somn cand uneori incepi sa vorbesti si te tradeaza subconstientul !

Da ! Ar fi foarte interesat sa auzim ce vorbesc noaptea in somn agentii imobiliari despre tranzactiile care le-au facut , as fi foarte curios sa stim ce vorbesc noaptea in somn profesorii ?

Vezi si:  Din Trilogia sexul la romani, azi : Ce le place barbatilor?

Care nu isi mai fac datoria de dascali si sunt simpli comercianti ce indruma elevii spre meditatii !

Dar nu recunosc pe fata in schimb subconstientul ii tradeaza in somn !

As fi foarte curios sa stiu ce spun noaptea in somn politicienii care voteaza legi peste legi , bune sau foarte bune in imaginatia lor , facute pentru oameni si folosite de ei !!!! pentru ei !!! si subconstientul ii tradeaza noaptea cand vorbeasc in somn !

Oare ce parere au despre legile care le voteaza , vom afla vreodata ce le spune subconstientul ?

Am incercat sa descoper lucruri interesante despre dictactura subconstientului dar vorba lui nenea Iancu Caragiale „tradare Coane Fanica dar sa stim si noi” asta este curata tradare a subconstientului si noi nu vrem sa stie nimeni , asa ca ascunde editorialul asta si vorbeste despre altceva !

Subconstientul m-a invins .. de fapt vroiam sa va vorbesc despre sexul la romani , ma scuzati , nu am fost Eu!

Stiai că...

Mila engleza are 1609,3m, iar cea asutriaca 7585,9m?

Pe fiecare pagina a site-ului vei găsi o noua curiozitate incredibila. Educa-te cu Util21.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *